top of page
MVVbanner_Tekengebied 1.jpg

De Magie van

Intuïtieve Muziek

De Magie van Verbinden

Jaargroep 2021 @ Church of Intuitive Music

Goden en godinnen van nu, kom en laat je verwonderen door de magie

van tantra, sexuele energie en stem!

Wil jij de beste meest authentieke en vrije versie van jezelf worden?

In deze opleiding zul je met behulp van tantra, sexuele energie, lichaamsgerichte oefeningen, familieopstellingen, klankopstellingen, intuïtieve muziek, massage, dansexpressie, soundhealing en stemexpressie ontdekken hoe je jezelf in een andere staat van bewustzijn kunt krijgen, waardoor de levens en liefdesenergie in je lichaam optimaal gaat stromen en jij de beste meest authentieke vrije versie van jezelf wordt!

 

Je lichaam en ziel heeft een oeroud weten die je via je intuïtie kunt horen! De kracht van de staat van je bewustzijn is enorm (zie Joey Dispenza bijvb, Eckhart Tolle, Vera Helleman, Emma Burgess, Louise Hay, Maria Magdalena Manuscript en vele anderen). In het algemeen geldt: Hoe ontspannener en liefdevoller je je voelt hoe beter! Hoe meer ontspannen je bent, hoe meer energie je bewust naar je autonome zenuwstelsel kunt sturen dat zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen, versterking van het immuunsysteem en de energiehuishouding! Beperkende overtuigingen (vanuit angst) triggeren bepaalde gebieden in je lichaam, die vervolgens een signaal geven, in de vorm van pijn of ziekte. Wist je dat je in gesprek kunt gaan met deze gebieden in jezelf? Je kunt ze vragen wat ze van je nodig hebben. Vaak zijn het oude kind delen met een goede bedoeling die van zich laten horen, maar gewoon niet meer nodig zijn. Door er bewustzijn op te creëren en te voelen wat deze delen in het nu van je nodig hebben en dat direct in de vorm van dans of stemexpressie en in energie, voorstellingsvermogen en intentie aan hen te geven, verliezen ze hun kracht, waardoor ze weer in balans komen met alle andere delen waaruit jij bestaat. 

 

In deze jaaropleiding bieden wij je de ruimte om vanuit je ontwikkelwens of verlangen met behulp van je eigen stem en lichaam en in de veilige bedding van een groep gelijkgestemden het onderzoek aan te gaan. De wijsheid van je lijf en ziel brengt je naar je essentie. Onze kracht is het om daarin mee te bewegen, te bekrachtigen en bemoedigen zodat er een uitnodigende wisselwerking ontstaat.

 

Het krachtige van een groep is dat je anderen hebt om je te spiegelen. Het contact in een groep roept situaties en ervaringen op waardoor je jezelf verder kunt ontdekken dan wanneer je alleen bent. Weet ook dat al het “solo” proceswerk wat je doet in de groep, tegelijkertijd doorwerkt op een collectieve laag, niet alleen voor de groep van deze jaaropleiding maar ook voor het geheel.

 

Dit is voor jou wanneer je:

 • Ernaar verlangt om op alle gebieden in je kracht te staan

 • jezelf en de ander op een diepere laag zou willen ontmoeten

 • bereidt bent om je patronen te ontdekken, ze te doorzien en shiften

 • er naar verlangt je levens- en (onvoorwaardelijke) liefdesenergie meer te laten stromen!

 • in een veilige setting het onderzoek in jezelf aan wilt gaan met behulp van de expressie van jouw lichaam en stem

 • wilt ervaren hoe je je levensenergie kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken

 • er naar verlangt om met je stem en lichaam expressie te geven vanuit je ziel

 • meer plezier wil ervaren in je sexualiteit en liefdesleven

 • je jezelf wilt bevrijden van alles wat je nog tegen houd om jezelf te zijn!

 

Wat kun je verwachten:

 • Een veilige setting, waarin je het onderzoek aan kunt gaan met soulmates, mensen die net als jij hiernaar verlangen. 

 • 3 mensen die staan te trappelen van vreugde om je te begeleiden en die je vanuit hun expertise en ervaringen de ruimte, ervaringen en inspiratie bieden om je zelfonderzoek en bevrijding aan te gaan!

 • Dat je uitgedaagd gaat worden om in kleine stapjes buiten je comfortzone te gaan

 • Dat je je heel lekker stromend gaat voelen

 • Dat je hele leuke en interessante contacten zult aangaan met je soultribe

 • Dit alles in de prachtige, sacred omgeving van de Lourdeskerk Scheveningen

 • 1 cacaoceremonie + Ecstatic Dance

 • Body dearmouring (bevrijding van energetische ophopingen/blokkades in je lichaam door aanraking)

 • Bevrijding van je keelgebied 

 • Bevrijdende ervaring met naakt zijn

 • Lichaamsgerichte oefeningen met intuïtieve live muziek

 • Tantric dance met live band Dragonfly (wereldmuziek)

 • Deelrondes (delen = helen)

 • Buddyschap om elkaar te helpen aan je thema’s te werken (live of online)

 

Praktisch:

 • 10 dagen Lourdeskerk Scheveningen van 10:00 – 16:30u;

27 mrt, 24 apr, 29 mei, 12 jun + overnachting, 13 jun, 25 sept, 30 okt, 27 nov, 11 + 12 dec 2021

 • 1850,- pp (incl. btw)

 

Wie zijn wij? 

Marelde en Michael geven samen al jaren Tantric Moves, bewustzijnscirkels en authentiek relateren: waarin Tantric Dance, lichamelijke oefeningen en aanraking, (systemisch) lichaamswerk, tantra, polariteiten man-vrouw en sexualiteit gebruikt worden als een weg om jezelf te bevrijden van alles wat je nog tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn. Ook is het erop gericht om het onderzoek in jezelf aan te gaan in relatie met een ander.

Dymphi is een stem & kora artiest die medicijn muziek maakt geïnspireerd door wereldmuziek fusion, sound healing en improvisatie. Ze geeft soundhealing concerten, stemhealing trajecten, intuïtieve muziek en stemexpressie workshops en ze heeft haar eigen Ecstatic Dance band: Dragonfly. Met deze band improviseert zij wereldmuziek fusion speciaal gericht op dansers. 

 

Marelde Jensma
"Ik hou van echt, intens, puur, genieten, spelen, verstillen en losgaan. Ik dans vaak buiten de lijntjes en raak je daar aan waar de grenzen mogen oprekken. Ik voel het diepe verlangen om mijn hart te volgen en vanuit mijn essentie te leven. 

In mijn praktijk ‘bewustzijn en beweging’ begeleid ik, met heel veel liefde, cliënten in hun processen (fysiek, emotioneel en spiritueel). Ik voel me iedere keer weer nederig en intens dankbaar als blokkades verdwijnen en levensenergie weer gaat stromen en ik van zo dichtbij heling mag zien ontstaan. Met mijn spaceholding kwaliteiten creëer ik een veilige ruimte waardoor jij tot expressie mag komen, durft te spelen en ontdekken, ook op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Less is more, is al jaren mijn motto. Vertragen en kwaliteit mijn streven. Mijn weg lijkt zich te verschuiven van mentaal alles willen begrijpen (studeren aan de universiteit), er eindeloos over praten en uitwisselen, naar steeds meer werkelijk ervaren, voelen en de verstilling opzoeken. Dit vind ik ook tijdens de trainingen, workshops en sessies die ik tot op heden volg en geef: leven en leren gaan bij mij hand in hand.

Bewegen en bewogen worden. Verbinding is voor mij een sleutelwoord.  Mensen onderling verbinden, verbinding zoeken tussen de ander en mezelf en vooral ook de verbinding met mezelf opzoeken. Samenwerken en doorverwijzen staan dan ook centraal in wat ik doe en hoe ik leef. Ik geloof in overvloed en dat er voor iedereen genoeg is. “

www.dokter-love.nl
www.bewustzijnenbeweging.nl

 

Michael Heer 
“Met aandacht en aanwezigheid leven. Voelen, daar waar ik stroom en ga en waar ik inhoud en verkramp. De grenzen en blokkades herkennen, erkennen en omarmen. Durven te gaan staan, aan te kijken wat verschijnt, de moed nieuwe vormen te manifesteren, oude die niet meer dienen los te laten, vallen en opstaan, keer op keer, op mijn gevoel, wat voelt in mijn buik en spreekt vanuit mijn hart.

Dit zet ik neer in mijn eigen bedrijf voor dienstverlening, zakelijk en vanuit innerlijk leiderschap en in workshops, door mensen mee te nemen naar binnen, in het voelen, hart en contact. Ik geniet van contact maken met elkaar, vanuit waarlijk ontmoeten, verbinding en met intimiteit. De verhalen op de achtergrond laten.

De vorm van dans, vrije expressie in combinatie met meditatie en verstilling werkt krachtig voor mij. Het geeft me contact met wat in me leeft en beweegt en brengt inspiratie, creativiteit en inzicht en zorgt dat ik kan blijven groeien en ont-wikkelen.

Mijn kracht is mijn aanwezigheid, rust, stilte en contact met mijzelf. Vanuit hier contact maken met de ander. De beweging te laten ontstaan, te voelen, space neer te zetten en ruimte te scheppen voor wat is.  Gaan en staan vanuit eerlijkheid, openheid, puur en vanuit liefde. De ander in zijn kracht zetten en laten stralen in zijn of haar potentie.”

www.dokter-love.nl

Dymphi Peeters

“Wist je dat je prachtige muziek kunt maken, van je angst, je woede, je verdriet, je kwetsbaarheid, je moed, je buik, je rug, je voorouders, e.d.? Met veel liefde wil ik je uitnodigen om met mij en jezelf op reis te gaan en de innerlijke muzikale artiest in jezelf en de helende werking van je eigen stem verder te ontdekken! Ik bied je de ruimte om vanuit je verlangen het onderzoek aan te gaan. Klank brengt je naar je essentie. Mijn kracht is het om daarin mee te bewegen, bekrachtigen en bemoedigen zodat er een uitnodigende wisselwerking ontstaat.

Voor mij zijn verbinding, spiritualiteit, welzijn, zelfexpressie en vrijheid erg belangrijk. Ik houd ervan om mensen te helpen om hun lichamen te laten stromen en hen te helpen zich te bevrijden van energetische blokkades en limiterende overtuigingen. Ik houd ervan om hen te helpen herinneren aan hun eigen waarheid. Ik wil echt dat ze zich liefdevol en goed en authentiek en vrij voelen om hun stem te gebruiken en om zichzelf te uiten. 

Ik ben geïnspireerd door systemisch werk (familieopstellingen), sjamanisme, opera, wereldmuziek, folk, Ecstatic Dance, stemexpressie, NLP, Transactionele Analyse. Ik heb een Universitaire achtergrond in de Onderwijskunde, maar het leven heeft me op het pad van de intuïtieve muziek en stemhealing gezet! Ik weet uit eigen ervaring dat je alles waar je van houdt, ontzettend snel kunt leren!”

 

www.dymphi.com

 

 “Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. 
Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn”.

~ Marianne Williamson ~

 

 

AANMELDEN: Stuur een email naar dymphi.peeters@gmail.com
 

bottom of page