top of page
220522 DRAGONFLY-125

Medicine Music & Healing Voice

Heb jij het verlangen om intuïtieve muziek te maken en je stem op een helende manier te gebruiken bij ceremonies en rituelen of doe je dit al en wil je jezelf op dit vlak verder ontwikkelen?!

Dan is mijn nieuwe programma Medicine Music & Healing Voice iets voor jou!

 

JE LEERT: 

 • De basics van intuïtieve muziek en stemhealing;

 • Hoe je met behulp van je stem je lichaam energetisch schoon kunt maken;

 • Op een helende manier vocaal te channelen;

 • Je eigen stem verder te ontwikkelen zodat je er ook echt uit laat komen wat erin zit en om meer van jouw klanken en jouw geluid te houden;

 • Je vertrouwen in je eigen creatieve stroom te vergroten, de muziek van binnenuit te laten ontvouwen in plaats van het vanuit je hoofd te bedenken;

 • Muzikaal intuïtief samenspel met anderen verder te ontwikkelen; het belang van ruimte geven en ruimte nemen in de intuïtieve muziek;

 • Muziek te creëren vanuit de intentie dat het een medicijn is voor anderen om ernaar te luisteren;

 • De energetische wetmatigheden van intuïtieve muziek;

 • Wat jouw unieke zielsexpressie in de muziek is;

 • Om klank en muziek te laten stromen vanuit verschillende delen van je lichaam en vanuit diverse visualisaties.

 

VOOR WIE?

 • Iedereen met het verlangen om intuïtief muziek te maken bij ceremonies en rituelen. 

 • Iedereen die zijn of haar stem verder wil ontwikkelen;

 • Je hebt al enige muzikale ervaring en aanleg. Je zingt en bespeelt eventueel ook een instrument zoals drum, harmonium of gitaar.

 

WIE BEN IK?

Ik ben een stem & kora artiest die medicijn muziek maakt geïnspireerd door wereldmuziek fusion, sound healing en improvisatie. Ik geef soundhealing concerten, stemhealing trajecten, retraites en workshops en ik heb mijn eigen Ecstatic Dance band: Dragonfly.  Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ceremonies en rituelen met intuïtieve live muziek.

 

Ik houd ervan om mensen te helpen om hun lichamen te laten stromen en hen te helpen zich te bevrijden van energetische blokkades en limiterende overtuigingen. Ik houd ervan om hen te helpen herinneren aan hun eigen waarheid. Ik wil echt dat ze zich liefdevol en goed en authentiek en vrij voelen om hun stem te gebruiken en om zichzelf te uiten.

In dit traject bied ik je telkens de ruimte om vanuit je ontwikkelwens of verlangen met behulp van je eigen stem en lichaam het onderzoek aan te gaan. De wijsheid van je lijf brengt je naar je essentie. Mijn kracht is het om daarin mee te bewegen, bekrachtigen en bemoedigen zodat er een uitnodigende wisselwerking ontstaat.

 

Ik ben geïnspireerd door systemisch werk (familieopstellingen), sjamanisme, opera, wereldmuziek, folk, Ecstatic Dance, stemexpressie, NLP, Transactionele Analyse. Ik heb een Universitaire achtergrond in de Onderwijskunde, maar het leven heeft me op het pad van de intuïtieve muziek en stemhealing gezet! Ik weet uit eigen ervaring dat je alles waar je van houdt, ontzettend snel kunt leren!

 

WAAR?

Eigen Wij, Voorweg 112 in Zoetermeer 😍🌈✨👌

 

WANNEER?

1x per maand op vrijdag, 7 maanden lang.

De tijden zijn: 10:00u inloop en 10:30u start tot 17:00u.

De data zijn: 2022: 23-9; 21-10; 18-11; 16-12;

2023: 27-1; 24-2; en 24-3

 

INVESTERING: 888,- 

Liefst in 1x voldoen indien mogelijk

Geen refunds.

 

Indien je een YES voelt, neem dan contact met mij op voor een intake via dymphi.peeters@gmail.com of 0644676082

 

bottom of page