top of page
waves en wings eng.jpeg

Symphony of Unity Weekend

19-21 april

 

Ben jij een lichtwerker, lichaamswerker en werk je met energie en/of zou je heel graag de kracht van jouw stem meer willen inzetten in jouw werk? Dan wil ik je van harte welkom het bij het Symphony of Unity weekend waar ik je leer hoe je je stem op een helende manier voor jezelf en anderen kunt inzetten! 

 

Tijdens het weekeinde leer ik je hoe je vocaal kunt channelen in 1 op 1 sessies via een techniek waarin ik zelf in Herzegovina ben geïnitieerd en die ik al jaren geef en doorgeef. Je kunt daarna professionele 1 op 1 vocale channeling sessie's geven aan anderen! Ik kijk er ontzetten naar uit om jou de tools te geven zodat jij dat kunt verweven met alles wat je zelf al doet! Je hoeft geen ervaring te hebben met stemwerk of muzikant te zijn of zangles te hebben gehad. Iedereen met een verlangen ommet je stem een instrument van liefde te zijn, kan het leren!

 

Het weekend bestaat uit 3 dagen en de eerste dag staat het teken van het opschonen van jezelf met een stemactivatie en zweethut ritueel wat ik samen met Chiel van Kollenburg geef. Hij is de oprichter en groundkeeper van AVANI retreat centrum. Daarnaast begeleidt hij mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur en innerlijk leiderschap. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. Wij hebben inmiddels al vele zweethutten samen gegeven en retreats begeleid. Arjan Mieras met zijn heerlijke bedding zal aanwezig zijn om het vuur te hoeden. De overige 2 dagen staan helemaal in het teken van stemwerk en het initiëren in de techniek van vocale channeling alswel het ervaring opdoen daarmee!

Resultaten na het Symphony of Unity weekeind:

  • een vrijer stromend lichaam 

  • een voller en vrijer klinkende stem

  • dat wat je nog tegenhoudt om met je stem te werken is geshift

  • de tools voor het professioneel kunnen toepassen van een een methode voor vocale soundhealing

  • de ervaring van het ontvangen van vocale soundhealing en het zelf geven van vocale soundhealing in een 1 op 1 setting en in groepssetting.

  • een tribe van soulmates met een vergelijkbare missie

  • het plezier ervaren van je vrije expressie

  • dichter bij jezelf en je eigen wijsheid

  • meer in je kracht

Meer over de zweethut: een warme ontmoeting

Dit oeroude ritueel kan je lichaam en geest reinigen van alles wat niet meer nodig is. Waar je met je lichaam op de aarde zit, in het donker, met gloeiende voorouderstenen, kruiden, drum, stemklanken, in verbinding gaat met jezelf en met andere zielen. Waar je met behulp van de hitte je eigen waarheid onder ogen ziet, heling vraagt voor jezelf en je verwanten. Je gaat je weer herinneren wie je werkelijk bent en herkennen hoe je altijd hebt geleefd. Om vervolgens radicaal eerlijk te zien wat er in jou leeft. Je gaat contact maken met je lichaam en geest waarbij alles er mag zijn. Boosheid, verdriet, frustraties, angst, plezier en gemis. Je mag verbranden wat jou nog in de weg staat. Door je te verbinden met jezelf, te gaan voelen wat er gevoeld mag worden kan je eerlijk worden naar jezelf. Eerlijk worden over de delen die je eerder eigenlijk niet echt durfde te erkennen. Je gaat echt kijken naar jezelf. Wie ben ik. Zodat je alles wat jou niet meer dient, kunt verbranden, kunt laten gaan, en er meer over blijft van wie jij echt bent en dit geleefd kan gaan worden! 

 

Onze wereld bestaat uit energie en trilling. Alles is frequentie. Onze organen en delen van het lichaam hebben een frequente. Intentie + geluid = energie. Sound healing en stem healing is het helpen herinneren van de gezonde frequentionele velden van een levend wezen, daar waar nodig. Zodat alles in het lichaam weer in een gezonde trilling kan komen. Uniek bij deze zweethut is dat je naast een zweethutceremonie, met je eigen stemklanken van het moment de diepte van je zijn en je lichaam in gaat. Je gaat echt de helende kracht van je eigen stem en klanken in het moment ervaren!

 

Meer over Stem activatie:

Energie is de onzichtbare basis van alles. Het beïnvloedt hoe we onze realiteit creëren. Je eigen stem heeft een enorm krachtig effect op je eigen lichaam en energie. Wij bestaan voor 85% uit water. Onze cellen reageren op geluid. Organen in onze oren zijn via alle delen van ons lichaam met zenuwen verbonden. Ook reageren we sterk op intenties. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat muziek de staat van je bewustzijn en gemoedstoestand kan veranderen. Dus stel je voor hoe krachtig de invloed van het geluid van je eigen stem kan zijn! En dit gaat niet over mooie zang. Nee! Het gaat om precies klinken zoals je het voelt op dat moment, mogelijk vanuit delen van je lichaam, zoals je hart en buik en je rug of geluid van beelden, zoals een bloem of de oceaan. Het is niet altijd lief. Soms is het nodig om geluid te braken. Geluid is energie. Soms heb je zoveel energie in je lichaam dat het niet goed voor je is dat je het moet uitbraken. En wat een opluchting als dat voorbij is! Je zult je zoveel beter voelen, want alles wat je onderdrukt kost energie.

 

Eten & drinken:

De inwendige mens zal verzorgd worden door Inger Camino! Zij zorgt niet alleen voor liefdevolle, heerlijke, verrassende maaltijden, maar ook dat het gezond en voedzaam is voor je lichaam. Neem even contact met mij op als je een bepaalde voedselallergie hebt.

 

Wie ben ik?

Ik ben een moeder met een dochter van 11. Ik maak medicijnmuziek op basis van wereldmuziek fusion, soundhealing en improvisatie. Ik geef retreats en workshops op het gebied van stemwerk in binnen- en buitenland. Daarnaast heb ik mijn eigen Ecstatic Dance live band genaamd: Dragonfly Ecstatic Dance Band waarmee ik in binnen- en buitenland optreed. Onze muziek ontstaat geheel intuïtief in het moment. Voor mij zijn verbinding, spiritualiteit, welzijn, zelfexpressie en vrijheid erg belangrijk. Ik ben geïnspireerd door sjamanisme, familieopstellingswerk, schrijfmethoden voor het verschuiven van overtuigingen, spiritualiteit, natuur, extatische dans, krachtplaatsen, piramides, kristallen, wereldmuziekfusie en volksmuziek, opera, improvisatie, medicijnmuziek, intuïtieve muziek, stemgenezing en energiewerk."

PRAKTISCH:

Datum: 19-21 april 2024, aanvang vrijdag 10:00u, einde op zondag16:00u

Locatie: AVANI Retraite Centrum, Helvoirt

Bijdrage: 650,- (incl btw) = inclusief 3 dagen vegetarisch eten & drinken & logies op basis van een groepsaccommodatie van een 6-persoonskamer of yurt.

Voor een meerprijs van 50,- per persoon is er een 1- persoons of 2 - persoonskaper beschikbaar.

Ook is het mogelijk om een eigen tent neer te zetten in het AVANI bos. Neem contact op met mij voor de mogelijkheden.

 

Neem ook contact op indien je een voedselallergie hebt. 

 

AANMELDEN: https://hipsy.nl/event/47725-symphony-of-unity-weekeinde-met-dymphi-peeters

VRAGEN: dymphi.peeters@gmail.com, 0644676082 

Illustratie artiest: Aruna Wizzard

bottom of page