top of page

WE ARE THE FREQUENCY

HERKEN JE DIT:

"Ik voel dat er veel meer in me zit dan dat er uit komt"

"Iets in mijn keel weerhoudt me ervan te zingen"

"Ik zou vrijuit willen zingen en improviseren, maar ik durf nog niet"

"Ik hou ervan om mijn gevoelens te uiten, maar ik ben moe van praten"

 

Ik heb een lange weg afgelegd in zelfexpressie. Vroeger vond ik het heel eng om mezelf te laten horen en zien. Gelukkig voel ik me nu anders! Als muzikant, zanger en stemgenezer heb ik gemerkt hoe krachtig de stem is! Ik help je graag met spanning rondom de stem en zang om je stem vrij te maken, zodat deze voller, authentieker en met minder moeite klinkt. Met mijn liefdevolle en krachtige begeleiding creëer ik ruimte om jouw stem te verkennen. Ik inspireer je graag om contact te maken met je lichaamswijsheid en ziel. Voor mij zijn verbinding, spiritualiteit, welzijn, zelfexpressie en vrijheid erg belangrijk.

 

Energie is de onzichtbare basis van alles. Het beïnvloedt hoe we onze werkelijkheid creëren. Je eigen stem heeft een enorm krachtig effect op je eigen lichaam en energie. Wij bestaan voor 85% uit water. Onze cellen reageren op geluid. Organen in onze oren zijn via alle delen van ons lichaam met zenuwen verbonden. We reageren ook sterk op intenties. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat muziek de staat van je bewustzijn en je stemming kan veranderen. Dus stel je eens voor hoe krachtig de invloed van het geluid van je eigen stem kan zijn! En dit gaat niet over mooie zang. Nee! Het gaat erom precies te klinken zoals je het op dat moment voelt, mogelijk uit delen van je lichaam, zoals je hart en buik en je rug of geluid uit beelden, zoals een bloem of de oceaan. Het is niet altijd zoet. Soms is het nodig om geluid te braken. Geluid is energie. Soms heb je zoveel energie in je lichaam dat niet goed voor je is, dat je het moet overgeven. En wat een opluchting als dat voorbij is! Je gaat je zoveel beter voelen, want alles wat je onderdrukt kost energie.

 

Wat als klank en geluid je teacher is? Wat als jij klinkt wie je bent op een bepaald moment?

In dit nieuwe programma krijg je de steun en support om je frequentie te verhogen no matter waar je doorheen gaat. Intuïtieve muziek en klank heeft een helende werking op je systeem. Het ontspant en brengt je terug bij je bron vanbinnen. Het helpt je ook om emoties te uiten zonder woorden en ze op die manie op te schonen, zodat ze als een richtingaanwijzer gaan werken in plaats van de zaak te vertroebelen. 

Ik nodig je uit om je 7 losse dagen met mij onder te dompelen in de wereld van klank, geluid, expressie en jouw eigen stem. Je hoeft geen muzikant te zijn om je innerlijke muziek te kunnen horen en uiten. Hoe meer je jouw stem gebruikt op een intuïtieve manier, hoe meer dit anderen zal inspireren hetzelfde te doen. En stel je eens voor wat dat voor collectieve ontspanning zal brengen en hoezeer het zal helpen de frequentie te verhogen van iedereen die met deze persoon in aanraking komt. 

Het leven is een grote ceremonie. Telkens kijk je weer naar wat het leven je spiegelt om nog meer vrij te worden van oude patronen en om nog meer het leven te leven zoals je dat wenst. Het mooiste wat je kunt worden ben jezelf

 

Ik heb een grote passie om mensen te inspireren hun eigen muziek en stem en klanken te ontdekken. Om ze te helpen voelen wat hun innerlijk weten hun vertelt. De reis vanuit je hoofd naar de intelligentie van je lichaam. Zodat je je eigen krachtige innerlijke leiding gaat horen en deze durft te volgen, no matter what. Om telkens terug te keren naar je eigen kern, waarheid en bron ook als deze in beweging is. Ik inspireer je telkens om je eigen beperkende overtuigingen te doorzien, die maken dat je weerstand hebt op het ontvangen van dat wat je ten diepste wenst. 

 

Ga mee op ontdekkingsreis naar jezelf met behulp van de wereld van stem, intuïtieve muziek en klank in een omgeving en met een groep mensen die elkaar wil inspireren en steunen! 

 

WAT KRIJG JE?

 • 7 programma dagen

 • Een intieme tribe van mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van frequentie en die elkaar wil inspireren en steunen

 • Meer inzicht in jezelf en wat jou beweegt

 • Ontwikkeling van je stemklank

 • Meer vrijheid in het uiten van jezelf

 • Een hogere frequentie: minder angst, meer liefde

 • Het doorzien en shiften van beperkende overtuigingen

 • Een stromend lichaam

 • Kennismaking met je eigen helende frequenties d.m.v. stem en muziek

 • Tools om met anderen aan de slag te gaan met klank, zowel in groepsverband als het gebruiken van je eigen stem als een helend instrument

 • Meer connectie met je creativiteit

 • Toegang tot de beste versie van jezelf

 

 VOOR WIE? 

 • Je hebt een focus op zelfontwikkeling

 • Je hebt zin om de wereld van frequentie, muziek en sound verder te ontdekken

 • Je bent gericht op ervaringsgewijs leren zodat je je eigen waarheid kunt ontdekken

 • Je ervaart nog geen volledige vrijheid in het uiten van jouw stemklank en/of intuïtieve muziek en zou hier wel stappen in willen zetten

 • Je staat er open voor om jouw binnenwereld middels klank te delen met anderen

 • Je bent gevoelig voor geluid & klank

 • Je wilt stem en klank meer inzetten in je werk en of in verbinding met anderen

 

WIE BEN IK?

Door mijn achtergrond en ervaring als stemhealer en artiest schep ik een ruimte waarin je je magie, flow en organische manifestatiekracht kunt (her)ontdekken. Ik heb veel ervaring met het bevrijden van stemmen en met het insprireren van mensen om intuitief muziek te maken. Daarnaast wordt ik regelmatig gevraagd om met mijn medicine muziek te ondersteunen bij ceremonies en rituelen en heb ik een eigen Ecstatic Dance Band genaamd Dragonfly Ecstatic Dance Band. Alle muziek die wij creëren is intuitief en incontact met de dansers. Daardoor is elke keer weer nieuw en geïnspireerd op en trouw aan de energie in het moment! Elke optreden is een journey op zichzelf. 

 

Ik houd ervan om mensen te helpen om hun lichamen te laten stromen en hen te helpen zich te bevrijden van energetische blokkades en limiterende overtuigingen. Ik houd ervan om hen te helpen herinneren aan hun eigen waarheid. Ik wil echt dat ze zich liefdevol en goed en authentiek en vrij voelen om hun stem te gebruiken en om zichzelf te uiten.

In dit traject bied ik je telkens de ruimte om vanuit je ontwikkelwens of verlangen met behulp van je eigen stem en lichaam het onderzoek aan te gaan. De wijsheid van je lijf brengt je naar je essentie. Mijn kracht is het om daarin mee te bewegen, bekrachtigen en bemoedigen zodat er een uitnodigende wisselwerking ontstaat.

 

Ik ben geïnspireerd door systemisch werk (familieopstellingen), sjamanisme, opera, wereldmuziek, folk, Ecstatic Dance, stemexpressie, NLP, Transactionele Analyse. Ik heb een Universitaire achtergrond in de Onderwijskunde, maar het leven heeft me op het pad van de intuïtieve muziek en stemhealing gezet! Ik weet uit eigen ervaring dat je alles waar je van houdt, ontzettend snel kunt leren!

 

WAAR?

valon Retreat Center, Veenakkerweg 5, 2635NC Den Hoorn 😍🌈✨👌

 

WANNEER?

De tijden zijn: 10:00u inloop en 10:30u start tot 17:00u.

De data zijn: za 18 feb, vr 10 maart, vr 7 apr, vr 21 apr, vr 19 mei, vr 16 jun, vr 24 jun 2023

 

INVESTERING: 888,- 

Betaalplan mogelijk

Geen refunds.

 

Indien je een YES voelt, neem dan contact met mij op voor een intake via dymphi.peeters@gmail.com of 0644676082

 

bottom of page