top of page
De verboden vrouw zingt_edited

De Verboden Vrouw Zingt!

 

Welkom Earth Warrior!

Lieve vrouw, het is tijd om de meest volle vrije versie van jezelf te worden! Om de magie, diepte en helende gaven die je in jezelf hebt te bevrijden en te activeren! Om je niet meer in te houden, je eigen ruimte in te nemen! Te genieten van je eigen kracht! Je innerlijke man te kennen en te voelen, waardoor je innerlijke vrouw zich over kan geven en kan ontspannen in haar vrouwelijkheid. Je verbondenheid met de aarde, natuur en al haar levende wezens te herinneren en ervan te genieten en deze te beschermen! Alles wat je niet meer dient los te laten. Steeds meer vanuit je essentie te leven. Vanuit een hoger bewustzijn, wat met de ogen van liefde om zich heen kijkt en de diepere lagen en de divine creation van de dingen kan zien. Je ware jij, die weet dat je de schepper bent van je eigen werkelijkheid. Jij die wilt focussen op creatie en verbinding. 

 

Onze wereld bestaat uit energie en trilling. Alles is frequentie. Onze organen en delen van het lichaam hebben een frequente. Intentie + geluid = energie.
Ik zie sound healing en stem healing als het helpen herinneren van de gezonde frequentionele velden van een levend wezen, daar waar nodig. Zodat alles in het lichaam weer in een gezonde trilling kan komen.

 

Graag neem ik je 10 dagen mee op reis met je stem door je lichaam. Je zult de magie van het zingen vanuit je ziel, klankopstellingen, dansexpressie, intuïtieve muziek, sound healing, vocale channeling, lichttaal en de kracht van in het nu zijn ervaren. Laten we genieten van onze gezamenlijke helende gaven! Daardoor zul je een steeds vrijere, stromendere en ongecensureerde versie van jezelf worden. Ik geloof dat het allermooiste en leukste wat je kunt worden jezelf bent!

 

In deze 10-daagse neem ik je mee op een helende reis met je stem!
Je leert: 
- hoe je blokkades of gestolde energie in je lichaam vrij kan maken en weer kan laten stromen met behulp van je stem
- je eigen stem vrijer te laten klinken
- met je eigen stem en energie een kanaal te zijn voor helende energie. 
- hele hoge frequenties te belichamen en te zingen = je krijgt een lichttaal activatie 
- professionele sound healing sessies en behandelingen te geven aan anderen met behulp van je stem en eventuele instrumenten zoals drum en snaren
- eigen pijn en pijn van anderen weg te zingen

- jezelf te bevrijden van alles wat je nog tegenhoudt om volledig jezelf te zijn

- de intuïtieve muziek in jezelf te ontdekken in combinatie met anderen

- expressie te geven aan je ziel met behulp van klank en je stem

- je vrij te voelen om te zingen en spreken zoals jij dat wilt

- jouw ruimte in te nemen

- van je eigen stem te houden

 

Wie ben ik? Ik ben een stem & kora artiest die medicijn muziek maakt geïnspireerd door wereldmuziek fusion, sound healing en improvisatie. Ik geef soundhealing concerten, stemhealing trajecten, retraites en workshops en ik heb mijn eigen Ecstatic Dance band: Dragonfly.  

 

Ik houd ervan om mensen te helpen om hun lichamen te laten stromen en hen te helpen zich te bevrijden van energetische blokkades en limiterende overtuigingen. Ik houd ervan om hen te helpen herinneren aan hun eigen waarheid. Ik wil echt dat ze zich liefdevol en goed en authentiek en vrij voelen om hun stem te gebruiken en om zichzelf te uiten.

In dit traject bied ik je telkens de ruimte om vanuit je ontwikkelwens of verlangen met behulp van je eigen stem en lichaam het onderzoek aan te gaan. De wijsheid van je lijf brengt je naar je essentie. Mijn kracht is het om daarin mee te bewegen, bekrachtigen en bemoedigen zodat er een uitnodigende wisselwerking ontstaat.

 

Ik ben geïnspireerd door systemisch werk (familieopstellingen), sjamanisme, opera, wereldmuziek, folk, Ecstatic Dance, stemexpressie, NLP, Transactionele Analyse. Ik heb een Universitaire achtergrond in de Onderwijskunde, maar het leven heeft me op het pad van de intuïtieve muziek en stem healing gezet! Ik weet uit eigen ervaring dat je alles waar je van houdt, ontzettend snel kunt leren! 

10 dagen van 10:30 – 17:00u

Locatie: Toren van Licht - Den Haag (mijn eigen praktijkruimte)

Investering: 1750,- incl. btw

Thee aanwezig

Lunch: Podluck style

Iedereen is welkom bij mij!

 

DATA:
12 & 13 maart

26 maart

9 & 10 april

23 april

14 & 15 mei

29 mei

11 juni

Indien je een YES voelt, neem dan contact met mij op voor een intake via dymphi.peeters@gmail.com of 0644676082

 

bottom of page